Even voorstellen

Massage Praktijk  Yollo

Betekenis Yollo : het aspect van de ziel, dat te vergelijken is  met het hart. Het is de inwendige levenskracht die het lichaam beweging en leven schenkt.

Sinds 1997 ben ik bezig met het geven van massages en me verdiepen in de verzorging, niet alleen voor “vastzittende spieren”, maar voor velerlei verschillende klachten en problemen.

Er zit meer in mensen dan alleen maar een hoop spieren, ik kwam erachter dat het mij ( en de klant ) voldoening geeft om de mens als geheel te zien en behandelen, lichaam en geest horen bij elkaar, ( je mag het ook ziel of bewustzijn noemen ). Je krijgt niet “een rug”op de behandeltafel maar een mens met rugproblemen en misschien is er wel een onderliggende oorzaak te vinden die verantwoordelijk is voor de klachten.

Tui-Na, dit is de originele Chinese massage

Ik heb ervaren dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij o.a. Dutch  Bodywork Academy,  Centraal Instituut voor Alternatieve Scholing.  Klacht en tuchtregeling van deze verenigingen zijn van toepassing.

Civas, stress-beheersing / Idelette Eijgelaar, Dorn opleiding (rugwerveltherapie) en massage volgens Breuss, Con Amore, de medische basiskennis, Erik Kienhuis, fysiotherapeut bij WZA te Assen voor diverse aanvullende cursussen.